Be happy no matter what

20130815-091820.jpg
DET HÄR ÄR SÅ JÄVLA SANT!

Varför ödsla energi på folk som gjort dig sur, arg, ledsen eller irriterad? De förtjänar inte att bli slösade sin tid på, varken i tankarna eller irl. Varför tänka tillbaka på dåliga minen som får dig att må skit? Det som är gjort är gjort och går ej att påverka. Jag brukar tänka att allt sker av en mening. Vad som går att påverka är DIN FRAMTID men den är ännu inte kommen. Så lev i nutiden och var inte arg, det känner absolut ingenting till! Är du glad nu och lever glatt så blir din framtid fylld av massa positiv energi, simple as that! <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>