Mitt 2013 – Part two

juni
Jag slutförde mitt första år i gymnasiet med hyffsade betyg, inget att skryta om tyvärr men inget att klaga över heller! Sommarlovet började bra med utekvällar varvat med grillad mat och träning. Minns framför allt kvällen i Gnesta då det var en rolig resa både dit och hem, haha. Sedan när jag hängde med Nora och Vilma och åkte moppebil samt var på mindre äventyr. Första gången jag hängde i Haninge, alltid något. :) Linnéa och jag blev träningskamrater (värt att nämna) och vi gick ÖVERALLT. Vår bästa tur var när det spöregnade, så härligt på sommaren! De två sista veckorna av juli jobbade jag, lunchade med pappa då varje dag, alltid något! Sedan bar det iväg till…

MARBELLA den sista dagen i juni om jag minns rätt!
marbellaa walk copyinnan utgång copyskålstrandhäng vilma och nora
the beach on the evening copy

De första dagarna i juli började bra i Marbella! När vi sedan kom hem efter sju dagar i paradiset blev det inte mycket till vila för min del. Pang bom började jag jobba!
juliNågon gång i juli gjorde jag också den mest avancerade rätten jag någonosin gjort, en matpaj! Den var så jäkla god och min kusin, som är en hejjare i köket var imponerad! Haha så stolt! Hade en mysig kväll med Nora och Ebba, älskar sommar-chill-kvällar! En annan sak jag älskar är att ta kvällsdopp med familjen. Vi springer ner till havet och kastar oss i som om vi aldrig sett vatten förut, så udda!

Jobbade dock bara en vecka denna månad eftersom jag hade en språkresa inbokad. Var i Paris och Jersey, det rockade!
fixed6 emilia och jag äter glass EMILIAOCHJAG IMG_2958
När jag kom hem från Jersey återstod två veckor av arbete. Tio dagar. Ensam (typ) på ett kontor under Sveriges varmaste dagar… Det var ganska segt, men SÅ värt när jag fick min första lön!!!

Det sorgligaste i juli månad var att säga hejdå till världens bästa Nora. Hon höll en avskedsbrunch och ja, sedan dess har jag inte sett henne. Så hemskt! Men hon har det toppen i la la land så happy for her!!!

Den här månaden får avslutas med en bild på kusin Olivia och jag!
olivia och jag

augusti
I augusti kämpade jag de sista dagarna på jobbet, tog mig i kragen och skaffade mitt första barnvaktsbarn. Så nöjd! Det är hur kul som helst och mina barnvaktsbarn är super gulliga! De resterande dagarna av augusti tog jag det rätt lugnt. Hade krätfis här hemma med Linnéa, åt ute med min familjen en del och ja, njöt av ledigheten. Tog tåget ner till Alvesta med Elsa sista veckan i Augusti, det var super mysigt. Se bara:
1150515_10151830829225421_1446568269_o856414_10151830819800421_551981873_o1147756_10151830820520421_853480116_o1074162_10151830821770421_1710530015_o

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>