Umeeeee

20140117-095117.jpg
Gått och blivit sjuk, vilket är hemskt trist. Äter piggelin och hoppas på att tillfriskna fortast möjliga. Vill inte smitta ned gästerna till min farmors 80-års kalas som äger rum imorgon.

Någon som vet känslan av att flyga förkyld? Fy fan säger jag bara. Förfarar hemresan på söndag…

20140117-095105.jpg
Vaknade upp nyligen hos min mormor och morfar i Umeå och har ätit lite familjefrukost precis. Här är det 16 minus. Tror att jag stannar här hela dagen lång. Ikväll ska morfar agera taxi och jag ska få äta skaldjurssoppa hos mina kusiner, WIN!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>