Kroppen är en maskin och måste aktivera sig

20140112-204526.jpg
Går det dåligt på gymmet? Bra! Då är du ärlig mot dig själv och har bekräftat det. Nu kan du göra något åt det och köra ännu bättre imorgon! Vad jag vill komma fram till är att allt blir så mycket bättre med en positiv attityd!

Håller ni inte med mig?
Därför skiter jag i att sitta och älta söndagsångesten varje vecka, istället tänker jag: 5 dagar till helg! Det går snabbt och ännu snabbare om du fyller veckan med träning. Prioritera träning och du blir lugnare, snyggare och mer pigg och taggad på livet rent allmänt!

Idag har jag kört kondition 30 minuter på bandet och därefter bodypump 1 timma. Är helt slutkörd nu, älskar känslan! Imorgon blir det ingen vila dock, då står boxning på schemat!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>