Lydia et moi

20140110-235545.jpg
Jag och Lydia har tittat på bio denna fredag, vi såg den nya filmen, Twelve years of slavery. Den är baserad på en sann historia och är väldigt rörande. Det är avskyvärt hur människor kan behandla varandra! Gillar skarpt när Brad Pitt kommer in och talar om att det kan vara ombytta roller. Att svarta kan komma att behandla vita på samma sätt och att det är fel. Filmen var ingen vidare biofilm dock, rätt seg emellan åt och jag slumrade till där ett tag. Men den är helt klart sevärd!

Efter bion åt vi på tacobar och njöt av att vara minderåriga, så kul att bli nekade på de flesta och bästa restaurangerna i Sthlm efter 18.00… Nåväl, det var mysigt och gott så jag är glad! Lydia är en sådan kul prick :) Nu är magen mätt efter både popcorn och natcho deluxe. Så dags att sova nu, imorgon bitti står gym på schemat, måste bränna mitt överskott av kalorier!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>