Back at school

20131125-204117.jpg
Ska jag skratta eller gråta? Skratta för att mina rutiner äntligen kommer börja stadga sig. Det här lovet har jag lagt mig tidigast 1 och gått upp mellan halv tolv-två varenda dag. No good! Frågan är om jag är redo för dessa rutiner? Nä Ush! Jag orkar inte plugga, hålla tider och allt annat som hör skolan där till. Inte nog med det så har höst terminen av tvåan varit pest, jag avskyr ekonomilinjen av olika anledningar!!! Men min klass är bra så det är ett plus i kanten. :) Nu ska jag sluta gnälla och prata skit med mina classmates istället!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>