Sallad a la Beata

Grodeftermiddag! Vaknade precis då jag kom hem relativt sent i går. Lördagskvällen spenderades i alla fall hos Matilda som fyller arton nu idag så det var rätt livat där på tolvslaget! Så kul! Och jag längtar ihjäl mig tills den sjunde april då jag fyller myndig. Obeskrivlig lättnad! Hade en mycket trevlig kväll med många jag gick i låg- och mellanstadiet med samt gamla bekanta. Lyckad lördagskväll/söndagsmorgon. BILDER KOMMER
20130209-144340.jpg
Nu ska jag hugga in i min delikata sallad innan jag åker iväg på pumpen klockan 4!
Mycket mat är SÅ VIKTIGT innan man kör pump, att köra på tommage är det värsta som finns och man orkar tamejfan ingenting!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>