breaking bad

-Breaking-Bad-Opening-Credits-breaking-bad-20555004-1360-768

breaking-bad-art-collage
Denna serie började jag följa förra veckan och jag är fast. Är nu på säsong 5, sista säsongen. Gillar ni serier som är realistiska och visar hur det kan vara i den ”tredje världen” där allt kontrolleras med droger, en miljardindustri där ingen går säkert? Då kan jag varmt rekommendera den här serien. Det är intressant att följa Walt och Jesse och se hur länge de klarar sig i den tuffa branschen. Något som jag insett under tiden jag följt serien är hur onödig den här verksamheten egentligen är. Jag menar, alla miljoner de här personerna drar in går inte att använda eftersom man inte vill dra till sig uppmärksamhet. Använder man pengarna till droger blir man snurrig i bollen och kan av misstag bråka med sin bästa polare som leder till att man ligger på vägkanten med en kula i huvudet. Ni fattar, no mercy! Serien är i vilket fall som helst otroligt spännande!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>