My new years eve// + HAPPPY NEW YEAR +

Haft en supermysig sista dag på året. Har varit hos iväg till farmor och farfar och ätit lunch tillsammans med dem och min familj, bara umgåtts. Sedan brummade vi iväg till mina kusiner där vi bor för att fixa i ordning oss och tagga inför kvällens festligheter! Det är inte det lättaste att fixa sig när man är nio personer under ett och samma tak. Haha, det var kaos i alla tre badrummen. Men flitiga som vi är så löste sig allt och vi drog alla iväg åt olika håll runt sjutiden. Min familj åkte iväg till mormor och morfar, min moster med familj till en familj där det var en stor fest och sist men inte minst drog jag och min kusin hem till hennes kompis. Där var vi ett tjejgäng som åt sushi och minglade. Efterrätten som bestod av en stor och underbar pannacotta är helt klart värd att nämnas! Vi dunkade musik och körde diverse drinkspel. Därefter tog vi en taxi till min kusins tjejkompis. Dit kom det många trevliga prickar fram mot tolvslaget och tillsammans skålade vi in det nya året med skumpa! Raketerna var fina, haha nej har helt ärligt ingen aning då jag inte tittade efter några. Undra vad jag hade blicken på… Lite över tolvslaget gick vi över till våra föräldrar som var på en fest intill och hängde med dem ett litet tag för att sedan gå tillbaka till Elisabeth igen. Vid småtimmarna mötte vi ännu en gång upp våra päron. Men denna gången för att ta sällskap hem. Vi marscherade nio personer längst Umeås tysta och mörka gator. Det var mer kul än det låter och när vi kom hem åt vi nattkäk. DET kära vänner var oslagbart!
20131231-201051.jpg
20140101-213556.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>