Hem och inredning

 

 

Dream home
En stor våning eller en herrgård med högt i tak och stora fönster som släpper in solljus. I utkanten av en storstad och nära till stranden. Det ultimata vore en vila i The Hamptons! Tänk om du fick chansen att inreda ditt hem precis som du ville och på en plats du aldrig kunnat drömma om? Det vore himmelskt!  Allt är möjligt! Jag ska inreda min framtida bostad med prylar i färgerna svart, guld och bruna nyanser. Med mmaterial av päls och stål! Himla fashion! Avslutningsvis kommer ni att hitta ett badrum där allt går i färgerna rosa i mitt drömhem.
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>