It’s all about school

20131216-174805.jpg
Haha den här bilden stämmer så bra in på mig. Det är nästan så att jag vågar påstå att den föreställer mig!

Så här ligger det till, jag har gått och lallat omkring i skolan, sagt kommentarer som att allt rullar på i vanligt snigeltempo och att alla kan ta det coola bananer. Sedan föll polletten ner och jag noterade alla viktiga datum i kalendern med prov, stora inlämningar, muntliga redovisningar och seminarium. Förstå min panik?! Har pluggat hur mycket som helst de senaste helgerna och det enda jag gjort sedan jag vaknade upp ur min rosa bubbla har förutom att plugga varit att träna. Måste träna så att min skolstress rinner av mig! Himla effektivt. Vart har min fritid tagit vägen? Jag kommer gå i ide på torsdag. Literally! Då har jag avfyrat terminens sista matteprov, ett seminarium på samhällskunskapen och lämnat in den
sista svenska uppsatsen för i år. Om jag längtar? Det kan ni skriva upp!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>